Konferenca Gjyqësore zgjedh 4 anëtarët e rinj të KLD-së

14/12/2015 17:15

Konferenca Gjyqësore Kombëtare ka zgjedhur këtë të hënë anëtarët e rinj të Këshillit të Lartë të Drejtësisë.

Përmes një njoftimi për shtyp, KGJK ka bërë me dije se kandidatët fitues janë: Brunilda Kadi, Eneida Civici, Petrit Çomo dhe Gert Hoxha.

Kandidatët fitues morën më shumë vota nga 7 gjyqtarët që garuan për vendet vakante në KLD, vijon njoftimi.

Top Channel