Yahoo! tërhiqet nga shitja e aksioneve

09/12/2015 22:20

Yahoo! ka vendosur të heqë dorë nga projekti i shitjes së aksioneve tek gjigandi kinez i shitjeve online, Alibaba.

Grupi amerikan ka bërë të ditur se preferon të përqendrohet tek ecuria e aktiviteteve të tij në internet dhe tek përballja me pasivitetin në radhët e tij, për të sjellë diçka të re.

Në përfundim të procesit, që mund të kërkojë muaj para se të kompletohet, do të ketë dy kompani të veçanta dhe të dyja të kuotuara në bursë.

Pas këtij njoftimi, titujt e kompanisë kanë pësuar një rënie të fortë në Wall Street, duke humbur 4 për qind të vlerës.

Top Channel