PD: Terror ndaj opozitës, të ndaluarit në polici po keqtrajtohen

09/12/2015 00:00

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike denoncoi nga komisariati numër një i Tiranës, keqtrajtimin sipas tij, të të ndaluarve nga protesta e djeshme. Vala e terrorit tha ai, kërkon të trembë opozitën por kjo nuk do të ndodhë tha Ristani.

“Nga takimet që patëm me të afërm të njërit nga të ndaluarit marrim vesh që i kanë keqtrajtuar dhe të ëmën dhe të atin dhe djalin që kanë ndaluar. Erdhëm për të marrë kontakt me shefin e komisariatit na gënjyen që i kanë prekur me dorë. Kur ne kërkuam që ti takonim nuk na lanë të kishim mundësi, gjë që na konfirmon bindjen se ndaj tyre është ushtruar dhunë. Megjithatë mësojmë që në komisariate të tjera kanë ndaluar dhe të rinj të tjerë. Ajo që dua të bëj publike është që PD do të jetë pranë këtyre njerëzve të ndaluar, ata janë njerëzit tanë, do i mbështesim deri në fund dhe do bëjmë të mundur të fitojnë lirinë që meritojnë. Duan të bëjnë sot terror ndaj njerëzve të opozitës për të ulur tempin e saj po të jeni të bindur që nuk do ta ulin dot kurrë”, tha Ristani.

Top Channel