Lajmi i fundit
Në vendngjarje ndodhen shërbimet e Policisë, të ambulancës dhe të zjarrfikëses, dhe teknikët të cilët po punojnë për rregullimin e defektit.

Ja pse telefonat e vjetër janë më të mirë se ata smart

05/12/2015 00:00

Një studim i fundit ka treguar se pajisjet smart që sot kushtojnë qindra euro, nuk punojnë aq mirë sa telefonat e dekadës së kaluar.

“Ofcom” ka dalë në rezultate se telefonat e vjetër janë më të mirë se ata smart për të bërë telefonata apo për të dërguar mesazhe.

Sipas kërkimit, qelqi dhe metali që përdoret tek telefonat smart, për ndryshim nga plastika në të cilën përdoret në telefonët e lirë, janë shkaku kryesor se thirrjet nuk mund të jenë cilësore ose me ndërprerje.

Po ashtu, nga kërkimi i “Ofcom” rezultoi se pajisjet smart nuk janë aq të mira në kapjen e sinjaleve të dobëta sa pajisjet e lira, madje ata kanë thonë se këtë mund ta vërtetojë secili nga ne, mjafton që të shkohet në një zonë rurale ku nuk ka shumë valë për të parë ndryshimet.

Top Channel