Komiteti i Stabilizim Asocimit miraton rekomandimet, opozita kundër

10/11/2015 13:15

Eurodeputetët dhe deputetët e maxhorancës miratojnë rekomandimet e raportit të zgjerimit të 2015 në mbledhjen e Komitetit të Stabilizim Asociimit, Parlamenti Europian- Shqipëri.

Opozita shqiptare votoi kundër miratimit të rekomandimeve, teksa deputetët Aldo Bumçi dhe Tritan Shehu, u larguan nga salla. “Falenderoj Parlamentin Europian për mbështetjen që i jep Shqipërisë”, tha deputeti socialist Taulant Balla.

Top Channel