Gjiknuri në Shëngjin: 100 mijë euro investim në rrjet

02/11/2015 10:55

Ministri i Energjitikës, Damian Gjiknuri ka inspektuar këtë të hënë investimet në rrjetin e shpërndarjes në Shëngjin.

Gjatë kësaj vizite, ku ishin të pranishëm edhe banorë të zonës, Gjiknuri ka deklaruar se, në Shëngjin do të investohen 100 mijë dollarë.

“Projekti do të përmirësojë furnizimin me energji dhe do të ulë humbjet”, ka thënë Gjiknuri në takimin me të pranishmit.

Në këtë vizitë ai shoqërohej nga drejtori i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë, Ardian Çela.

Top Channel