Mbi 400 milionë përdorues, 75% e të cilëve jashtë SHBA-ve, që çdo ditë postojnë mbi 80 milionë foto dhe japin rreth 3.5 miliardë pëlqime. Janë këto disa shifra për Instagram.

Rrjeti social mbushi 5 vjeç dhe numëron afro 40 miliardë foto të publikuara. E krijuar nga Kevin Systrom dhe Mike Krieger më 6 tetor të 2010 për iPhone dhe iPad, një vit e gjysëm më pas zbarkoi dhe në Android. Në 2012 rrjeti social u ble nga Facebook për rreth 700 milionë dollarë.

Top Channel