Dritan Leli: Arsimi, prioritet për bashkinë

28/05/2015 00:00

Kandidati i majtë për bashkinë e Vlorës, Dritan Leli, në takimin me mësues dhe edukatorët e bashkisë së Vlorës deklaroi se arsimi është një nga pikat kyçe të zhvillimit në katër vitet e ardhshme.

“Që të ndryshojmë qytetin duhet të merremi seriozisht me arsimin. Ajo që formon çdo profesion tjetër. Jeni ju mësuesit që duke transmetuar dije formoni doktor, profesor shkencash, matematikan, çdo fushë të jetës”, tha Dritan Leli, kandidat i ASHE për bashkinë Vlorë.

Top Channel