“Shqipëria Ime”, bukuritë e Beratit

27/02/2015 00:00

Udhëtimi i rubrikës “Shqipëria Ime” këtë javë është ndalur në Berat dhe në Parkun Kombëtar të Tomorrit.

Në fokus të reportazhit janë bukuritë e qytetit të “një mbi një
dritareve”, kulinaria, tradita artizanale, natyra, rrethinat e tij dhe
sportet.

Top Channel