“ISIS”, Obama: Zgjidhje urgjente politike

16/02/2015 00:00

Ngjarjet e orëve të fundit mes Egjiptit dhe Libisë ritheksojnë nevojën urgjente të një zgjidhje politike në këtë konflikt.

Kështu shprehet zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, Josh Earnest, i cili e konsideron vrasjen e njerëzve të pafajshëm si aktin e rradhës së terroristëve të ISIS.

Këto akte, sipas Earnest, duhet të marrin një përgjigje të fortë të komunitetit ndërkombëtar kundër Shtetit Islamik.

Top Channel