“Shqipëria Ime”, Kruja dhe Parku Kombëtar i Qafë-Shtamës

13/02/2015 00:00

Udhëtimi i rubrikës së përjavshme “Shqipëria Ime” u ndal këtë herë në Krujën historike dhe Parkun Kombëtar të Qafë-Shtamës.

Bukuritë natyrore, traditat shqiptare, kuzhina e pasur dhe krejtësisht e veçantë, punimet artizanale, Kruja dhe Parku i Qafë-Shtamës kanë se çfarë ofrojnë për vizitorët në çdo stinë, për më tepër që në këto zona mund të zgjedhësh ta vizitosh brenda ditës, ose të qendrosh në dy hotelet e qytetit.

Top Channel