Banorët në anë të Rrugës së Kombit: Do protestojmë

16/01/2015 00:00

Vendosja e Sinjalistikës dhe Trafikndarëseve të dëmtuara në Rrugën e
Kombit me synim uljen e aksidenteve, ka shkaktuar një problem shumë të
madh për banorët e zonës.

Ne komunen Terthore e gjithe zona ehte e ndare ne dysh nga rruga e re e cila nuk ka nenkalim apo mbikalim per kalimin e banoreve, kafsheve dhe mjeteve te punes. Per te shkuar ne tokat e tyre banoret kalonin mespermes rruges duke u bere edhe viktima te aksidenteve. Tani ata kerkojne qe te mendohet nje zgjidhje per jetesen e tyre e cila eshte bere e veshtire.

Kryekomunari thote se do shkohet deri ne protesta me bllokim rruge.

Nga Kukesi ne Morinë jane 7 ura, te cilat ende nuk kane perfunduar e pergjate gjithe ketij segmenti kane ekzistuar 37 nderprerje te trafikndaresve te cilat kane sherbyer per banoret e zones te cilet kane vetem nje mbikalim ne fshatin Bardhoc.

Top Channel