Emigrantët shqiptarë kanë festuar Ditën e Pavarësisë dhe Ditën e Çlirimit të atdheut, në Athinë.

Qindra bashkeatdhetare jane mbledhur në një prej hoteleve qendrore të Athines, ku se bashku me trupin diplomatik dhe eksponente te politikes greke kane uruar njeri-tjetrin per festat e Nentorit.

Amabasadori i Shqipërisë ne Greqi, Dashnor Dervishi ka pershendetur te pranishmit, ndersa grupi folklorik ‘Laberia’ ka kenduar kenge patriotike shqiptare.

Festime te njejta jane organizuar edhe ne qytetet e tjera te Greqise qe banojne emigrante shqiptare,si Selanik,Patra,Korinth dhe Volo.

Top Channel