Tjetër njohje e pavarësisë së Kosovës

13/08/2014 00:00

Ishujt Solomon kanë njohur pavarësinë e Kosovës, duke u bërë vendi i 108 që e merr këtë vendim.

Këtë njohje e ka konfirmuar ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj, por edhe kryeministri Hashim Thaçi.

Thaçi ka thënë se rrumbullakësimi i njohjes ndërkombëtare të Kosovës është një proces i pandalshëm.

Ishujt Solomon shtrihen në Oqeanin Paqësor dhe kanë 523 mijë banorë.

Top Channel