Dëmshpërblimi në rastin e aksidenteve

05/03/2014 00:00

Ishte 22 shtatori i 2012-ës, kur katër pjestarët e një familjeje nga Elbasani kishin dalë bashkë dhe po prisnin për të kaluar nga një trotuar në tjetrin në Unazën e qytetit, në momentin kur një 18-vjeçar i aksidentoi rëndë që të katërt.

Ate te shtune anetaret e familjes Balliu nuk e harrojne dot. Niko dhe Flutura Balliu dhe dy femijet e tyre vuajne ende ne kurriz pasojat nga aksidenti.

I lodhur nga ngjarja e dy viteve me pare, kryefamiljari eshte fjalepak mbi detajet.

Gruaja e tij, Flutura, liston problemet e shumta shendetesore qe ka familja e saj dhe ajo vete.

Kostot financiare te ilaceve jane gjithashtu te medha.

Familja ka kerkuar demshperblim pas aksidentit qe i perfshiu te gjithe. E vetmja gje qe duan, jane pak para me teper ne rastet kur u duhet te perballen me spitalet.

Top Channel