Indi, marrëdhënia para martese imorale

06/01/2014 00:00

Marrëdheniet intime para-martesore do te konsiderohen “imorale” dhe
“kunder parimeve te cdo besimi”, deklaroi nje gjykates ne Indi pak pas
marrjes se vendimit se ky lloj afrimiteti mes dy te rriturve me
premtimin e marteses, nuk do te merret parasysh si perdhunim.

Komentet e tij kishin te benin me rastin e nje 29-vjeçareje e cila kishte denoncuar te dashurin e saj se e kishte detyruarte kryente marredhenie me te duke i premtuar lidhjen ne kurore, zotim qe nuk u mbajt asnjehere.

Gjykatesi perjashtoi dhunen seksuale duke shtuar se vajza i ka pasur keto raporte me gjithe rrezikun qe ato bartin, dhe se duhet ta kishte kuptuar cfare pasojash do te sillnin veprimet e saj. Nje vit me pare, nje gjykate ne Delhi e cilesoi te pamoralshme bashkejetesen e nje cifti qe nuk lidh kurore, dhe e quajti “produkt te turpshem te kultures perendimore”.  

Top Channel