Bulqizë, PS fitore për zgjedhjet lokale

26/06/2013 00:00

Bashkë me zgjedhjet e përgjithshme në disa njësi vendore janë zhvilluar
zgjedhjet kështu në komunën Thumane dje fitoi Partia Demokratike.

Në Bashkinë e Bulqizës ka fituar kandidati i Partise Socialiste Myfit Duriçi, i cili mori 3331 vota me nje diferencë shumë të madhe nga rivali i tij i Partise Demokratike.

Durici kandidoi edhe ne zgjedhjet e vitit 2011 por humbi me shume pak vota perballe Roland Ketes qe rikandidoi dhe qe ne zgjedhjet e pergjithshme la mandatin e kryebashkiakut per mandatin e deputetit. Pas daljes se numrit te rezultateve ne Bashkine e Kamzes, mbeshtetesit e Partise Socialiste kane nisur festen.

Edhe ketu ne Tirane ne njesine bashkiake numer 1 ka nisur numerimi i votave per kreun e njesise bashkiake, pasi ish-kryetarja Lindita Nikolli tashme pret mandatin e deputetes se Partise Socialiste.

Top Channel