“Apple”, në qershor konferenca për të ardhmen

28/04/2012 00:00

“Apple” ka njoftuar se takimi i ardhshëm i “Wolrdwide Developers
Conference” do të mbahet më 11 qershor në San Francisko, në Moskon Uest.

Konferenca vjetore, në të cilën flitet për risitë e teknologjisë, do të jetë e para që do të mbahet pa Steve Jobs, që ndërroi jetë pesë tetorin e vitit të kaluar.

Për pesë ditë, nga 11 në 15 qershor, pjesëmarrësit do të mund të njihen me evolucionin e iOs dhe OS, sistemet operative të iPhone-it, në mënyrë që të krijojnë aplikacione të reja.

Top Channel