Jahjaga-Dell,nënshkruhet marrëveshja e parë bilaterale

29/03/2012 00:00

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga  dhe Ambasadori i Shteteve të
Bashkuara të Amerikës, Christopher Dell kanë nënshkruajnë Marrëveshjen e
parë gjithëpërfshirëse bilaterale në mes të Republikës së Kosovës dhe
Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Pas nënshkrimit të kësaj marrëveshje, as Presidentja Jahjaga  dhe as Ambasadori Dell nuk janë prononcuar për media për të sqaruar më në detaje se çfarë përmban kjo marrëveshje.

Marrëveshja përcakton procedurat për planifikim dhe zbatim të bashkëpunimit diplomatik, politik, ekonomik dhe kulturor ndërmjet dy vendeve.

Top Channel