Çamët bëhen pjesë e qeverisë

06/03/2012 19:20

Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet bëhet zyrtarisht pjesë e qeverisë së drejtuar nga kryeministri Berisha.

Në mbledhjen e fundit të qeverisë, kryeministri ka miratuar emërimin në dy poste zëvendësministrash të dy emrave të propozuar nga çamet.

Abaz Hado do te jëtë zvsministri i ri i Kulturës dhe Turizmit, ndërsa Ardian Tano zvs/minister i Arsimit.

Top Channel