Fyle: Serbia të përmirësojë marrëdhëniet me Kosovën

23/07/2011 14:30

Komisionari për zgjerim i BE-së, Stefan Fyle ka thënë se duke arrestuar
të akuzuarin e Hagës për krime lufte, Goran Haxhiç, Serbia i është
afruar marrjes së statusi të kandidatit për në Bashkimin Evropian.

Komisionari për zgjerim i BE-së, Stefan Fyle ka thënë se duke arrestuar të akuzuarin e Hagës për krime lufte, Goran Haxhiç, Serbia i është afruar marrjes së statusi të kandidatit për në Bashkimin Evropian.

Komisioneri, bën të ditur RTK, kërkon nga Serbia të ndërmarrë edhe reforma të tjera politike dhe t’i përparojë marrëdhëniet me Kosovën.

Top Channel