Tahiri dhe Xhentilini bisedojnë për dialogun

16/07/2011 08:30

Zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Kosovës, Edita Tahiri, ka pritur
përfaqësuesin e posaçëm të Bashkimit Evropian në Kosovë, Fernando
Xhentilini.

Në këtë takim mësohet se janë diskutuar dhe analizuar vijimet e dialogut, si dhe janë vlerësuar marrëveshjet e raundit të kaluar.

Temë e dy zyrtarëve kanë qenë edhe përgatitjet për raundin e gjashtë të bisedimeve që do të mbahen më 20 dhe 21 korrik.

Top Channel