Pakt për banesat e të riatdhesuarve

14/07/2011 11:20

Bordi Ekzekutiv për Riintegrimin e Personave të Riatdhesuar aprovoi 21
kërkesa të personave të riatdhesuar për ofrimin e ndihmës gjatë procesit
të integrimit të tyre

Marrëveshjet ndërmjet Ministrisë së Brendshme dhe komunave, sipas RTK-se do të mundësojnë rinovimin dhe ndërtimin e shtëpive të personave të riatdhesuar.

Riatdhesimi është njëri nga kushtet në procesin e liberalizimit të vizave.

Top Channel