Gjykimi i Haradinajt, më 18 gusht

14/07/2011 10:20

Gjykimi i ri ndaj liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj dhe dy
ish-luftëtarëve të tij të luftës së UÇK-së, Idriz Balaj dhe Lahi
Brahimaj, do të nisë më 18 gusht në Gjykatën e Hagës.

Ndërkaq, sipas Telegraf, një konferencë para-gjyqësore do të mbahet më 17 gusht, ka njoftuar gjykatësi Bakone Justice Moloto, raportojnë mediet serbe.

Dhoma e Apelit e Gjykatës së Hagës hodhi poshtë lirimin e Haradinajt dhe Balajt korrikun e vitit 2010.

Top Channel