Mbërrin “Burberry Body”

13/07/2011 18:00

Mbërrin “Burberry Body”, një aromë sensuale femërore e Burberry. Është aktorja Rosie Huntington-Whiteley që ka provuar “Burberry Body”-n e parë në fushatën multimediale të aromës që që do të lançohet në shtator.

Fushata, e drejtuar nga Christopher Bailey, tregon aktoren të mbuluar vetëm me një veshje e lehtë ngjyrë rozë.

Burberry Body do të lëshohet nëpërmjet një aktiviteti offline dhe online, evente dixhitale dhe një komunikim që do të kombinojë traditën me teknologjinë.

Top Channel