BB, mbështetje financiare për Kosovën

07/07/2011 13:10

Banka Botërore do të vazhdojë mbështetjen financiare dhe teknike për
Kosovën, pavarësisht marrëveshjes së re ndërmjet qeverisë së Kosovës dhe
Fondit Monetar Ndërkombëtar.

Kështu tha përfaqësuesi i Kosovës në këtë institucion, Konstantin Huber, ben te ditur RTK. Deklarata erdhi pas takimit me zëvendëskryeministren dhe ministren e tregtisë dhe industrisë Mimoza Kusari Lila.

Top Channel