Telefonat “elektrizojnë” trurin

23/06/2011 18:30

Telefonat “elektrizojnë” trurin ose e thënë ndryshe i ndryshojnë aktivitetin aq sa mund të fuqizojë disa veprime konjitive, përmirësojnë reflekset dhe pakësojnë burimet mendore të nevojshme për të kryer një detyrë të caktuar.

Përfundimin e ka nxjerrë një studim i kryer nga neurologët e Universitetit Katolik të Romës në bashkëpunim me Universitetin La Sapienza.

Zbulimi mund të jetë i nevojshëm për të kuruar Alzheimer.

Top Channel