Fitou: Serbia nuk bllokon Kosovën drejt BE-së

18/06/2011 11:20

Ambasadori i Francës në Kosovë, Jean Francois Fitou deklaron se edhe
nëse Serbia do të integrohet në BE nuk do të mund të bllokojë
anëtarësimin e Kosovës.

Sipas Telegrafi, Fitou, thekson se BE-ja nuk e do një Qipro të dytë brenda vetes në asnjë mënyrë dhe në asnjë rrethanë.

Ambasadori francez ka kërkuar nga EULEX-i që të luftojë korrupsionin dhe krimin e organizuar sepse sipas tij, kjo është gjëja më e mirë që ky mision mund ta bëjë për Kosovën.

Top Channel