Gordon në Beograd, takim me zyrtarët

15/06/2011 10:15

Sekretari Amerikan i Shtetit për Evropë dhe Euroazi, Filip Gordon ka
nisur vizitën e tij disa ditore në Ballkan. Mes tjerash ai do të
vizitojë edhe Kosovën.

Sot ai viziton Beogradin ku do të takohet me ministrin e Jashtëm serb Vuk Jeremic.

Gordon të inkurajojë Qeverinë e Serbisë për vazhdimin e dialogut me Kosovën dhe zgjidhjen problemeve fqinjësore.

Top Channel