Kuci mbështet kritikat e Rexhepit ndaj EULEX-it

28/04/2011 10:00

Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi deklaron se kritikat e ministrit
Bajram Rexhepi ndaj EULEX-it kanë ardhur si pasojë e pakënaqësisë për
qëndrimin e misionit.

“Unë nuk merrem me deklarata individuale, por ajo që mund të them është se edhe ministri Rexhepi, edhe unë dhe të tjerët, dëshirojmë rend dhe ligj dhe këtu dëshirojmë të kemi bashkëpunimin me EULEX-in”, tha Kuçi, bën të ditur RTK.

Sipas tij, Rexhepi nuk e kritikon EULEX-in, pse po punon, por sepse nuk po permbush misionin e tij.

Top Channel