Kosovë, sot dita e personave të pagjetur

27/04/2011 09:30

Sot në Kosovë shënohet Dita e personave ende të pagjetur. Edhe pse po
bëhet 12 vjet nga përfundimi i luftës ende nuk dihet  asgjë për fatin e
1.800 personave të pagjetur.

Në orën 12 në kinemanë ABC mbahet një akademi përkujtimore dhe shfaqet një film, ndërsa në Muzeun e Kosovës një ekspozitë.

Sipas RTK-së, në prag të 27 prillit presidentja e vendit Atifete Jahjaga priti anëtarët e Komisionit Qeveritar për të Pagjetur dhe familjarë të personave të pagjetur.

Top Channel