EULEX, rumuni Petre, shef i policisë speciale

25/04/2011 11:30

Koloneli rumun, Marian Petre është emëruar shef i departamentit të
policisë speciale në kuadër të EULEX-it, njoftuan mediat rumune.

Qeveria e Rumanisë, bën të ditur RTK tha se ky emërim është rezultat i hapave të përbashkët të institucioneve të Rumanisë dhe zyrave përgjegjëse për emërime të tilla të Bashkimit Evropian.

Rumania ben pjese ne vendet qe nuk e kanë njohur shtetësinë e Kosoves.

Top Channel