SHBA, fëmija 5 vjeçar me pistoletë, 3 të plagosur

19/04/2011 21:55

Tragjedi e re në një shkollë amerikane. Një fëmijë 5 vjeçar ka shkuar në shkollë me pistoletën plotë e cila teksa ka rënë nga çanta në mensë ka qëlluar një plumb të vetëm që ka plagosur rëndë tre bashkëmoshatarët e tij, dy meshkuj dhe një vajzë.

Ngjarja ka ndodhur në shkollën elementare Ross Elementary School në verilindje të Houston, në Texas.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 11 (19 me orën tonë loale).

Top Channel