ICO: Kriza mund të tejkalohet

05/04/2011 11:10

Zyra Civile Ndërkombëtare ka deklaruar se me qëndrime konstruktive, partitë politike kosovare mund ta nxjerrin vendin nga kriza ku ka hyrë pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese.

Zëdhënësi i ICO-së, Andy McGuffy ka shprehur bindjen e tij se pavarësisht qëndrimeve të kundërta, partitë do të mund ta gjejnë gjuhën e përbashkët.

“Është përgjegjësi e të gjithë deputetëve që të votojnë për kandidatin për të cilin besojnë se do t’i shërbejë dhe do të mbrojë më së miri interesat e qytetarëve që i kanë votuar. Ne jemi të bindur se komunikimi konstruktiv mes të gjitha palëve mund të cojë në zgjedhjen e presidentit”, ka deklaruar McGuffy.

Top Channel