Maqedoni-Kosovë, pakt për kufijtë

02/04/2011 08:25

Maqedonia dhe Kosova nënshkruan dje një marrëveshje për patrullimin e përbashkët të zonave kufitare.

Marrëveshja u nënshkrua në Shkup mes ministrave të Brendshëm respektivë, Gordana Jankulovska dhe Bajram Rexhepi.

Gjatë takimit, dy ministrat kanë diskutuar edhe mbi mundësinë e hapjes së pikave të reja kufitare dhe mbi lëvizjen e qytetarëve vetëm me letërnjoftime.

Top Channel