Merkel: Pro integrimit të Ballkanit

31/03/2011 21:10

Kancelarja gjermane Angela Merkel ka shprehur mbështetjen e Gjermanisë për integrimin e vendeve të Ballkanit perëndimor në BE.

Qëndrimin e saj Merkel e ka bërë të qartë gjatë një takimi me kryeministrin e Malit të Zi, Igor Lukshic, i cili po viziton Berlinin.

Ndër të tjera, gjatë takimit kancelarja ka shprehur edhe shpresën e saj që bisedimet e reja mes Kosovës dhe Serbisë të jenë sa më konstruktive.

Top Channel