Kosovë, rekrutët e FSK-së, trajnim më Turqi

26/02/2011 08:40

Anëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës do të kenë mundësi të stërviten në akademitë prestigjoze ushtarake të Turqisë.

Kjo, falë një marrëveshjeje bashkëpunimi të nënshkruar dje në Prishtinë, mes Ministrisë së FSK-së dhe Shtabit të Përgjithshëm të Turqisë.

Marrëveshja në fjalë u firmos nga komandanti i trupave të Kosovës, gjeneral Sylejman Selimi dhe nga përfaqësuesi i forcave të armatosura turke, koloneli Mumtaz Aydemir.

Top Channel