Gedafi, “ose mua, ose kaos”

23/02/2011 03:05

Reporteri i Time, Robert Baer, nga Libia njoftoi se Gedafi ka urdhëruar sabotimin e platformave të nxjerrjes së naftës.

Sipas reporterit amerikan, një ish-agjent i CIA-s, Gedafi ka urdhëruar forcat e sigurisë të hedhin në erë disa naftësjellësa në vend, si dhe disa platforma.

Urdhëri i dhënë nga Gedafi sipas Time, synon të përcojë një mesazh të qartë tek protestuesti, “ose mua, ose kaos”.

Top Channel