Greqi, nesër grevë e transporteve

22/02/2011 09:30

Lidhjet ajrore kombëtare dhe ndërkombëtare do të pësojnë vonesa dhe anulime nesër në Greqi, për shkak të një greve 4-orëshe, nga 12:00 në 16:00.

Ndërkohë, do të ndalojnë për 24 orë tragetet që cojnë në ishujt e vendit, si dhe do të ketë ndërprerje të shërbimeve hekurudhore.

Gjithcka bëhet në kuadër të gervës së re të paketës së masave anti-krizë, e cila është thirrur nga të gjitha sindikatat.

Sipas agjencive greke të lajmeve, në vend do të ketë gjithashtu një “black out” informativ, pas aderimit të mediave në protestën kombëtare.

Top Channel