Policia kosovare ka arrestuar në veri të Mitrovicës tre të rinj serbë, të dyshuar për dhunim në grup të tre të rinjve me etni shqiptare.

Lajmin e bëjnë të ditur mediat kosovare, sipas të cilave të arrestuarit janë të moshave 21, 20 dhe 16 vjec.

Sulmi fizik ka ndodhur më 4 shkurt dhe mes shqiptarëve të dhunuar ka qenë edhe një 14-vjecar.

Përleshjet ndërmjet grupeve të të rinjve janë bërë tashmë të zakonshme në këtë pjesë të ndarë të Kosovës.

Top Channel