Egjipti, “Vëllezërit myslimanë”, po dialogut

05/02/2011 20:35

“Vëllezërit myslimanë” kanë pranuar dialogun me qeverinë e propozuar nga zëvendëspresidenti Suleiman, por ka vendosur tre kushte.

Kushti i parë është që të pranohen të gjitha kërkesat e bëra nga demonstruesit e sheshit Tahrir, e dyta që për negocimet të ndërhyjnë të gjitha forcat politike që marirn pjesë në protesta dhe e treta që të fiksohet një kalendar që të përcaktojë kohën e zhvillimeve të fundit politik.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë vëllazëria në faqen e vetë në web.

Top Channel