Greqi, vazhdon greva e kamionistëve

25/09/2010 21:55

Kamionistët grekë vazhdojnë grevën në ditën e 13 të saj kundër liberalizimit të sektorit.

Qindra kamionë kanë bllokuar Athinën dhe Selanikun, por pa ndërprerë deri tani trafikun.

Dje sindikata kishte vendosur të vazhdonte kundërshtimin e ofertave të qeverisë që nuk përputhen me kërkesat kryesore të grevistëve.

Top Channel