Rezoluta, Fyle: Pritet të zgjidhen shumë cështje

21/09/2010 11:45

Eurokomisioneri për Zgjerimin Stefan Fyle deklaroi se rezoluta e miratuar nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së hap dyert për Kosovën dhe Serbinë, si dhe pritet që të zgjidhë shumë cështje.

Stefan Fyle tha se procesi i anëtarësimit në Bashkimin Evropian do të jetë paralelisht për të dyja vendet.

Fyle nuk dha datë konklrete për anëtarësimin por u shpreh me tone pozitive.

Top Channel