Stërvitje e përbashkët KFOR-EULEX

17/09/2010 10:55

KFOR-i dhe EULEX-i zhvillojnë stërvitjen e përbashkët ”Shpata e argjendtë”.

Qëllimi i kësaj stërvitjeje është të ushtrohet zhvendosja e forcave brenda kornizës për ”kontroll të turmave dhe trazirave” në bashkëpunim të ngushtë me EULEX-n, bën të ditur RTK.

KFOR-i dhe EULEX-i, së bashku me institucionet në Kosovë dhe me prezencën civile synojnë stabilitetin dhe paqen në këtë pjesë të Evropës, në bazë të mandateve të tyre të caktuara.

Top Channel