Kuci: Gati për dialog me Serbinë

15/09/2010 10:35

Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi deklaroi se Qeveria e Kosovës është e gatshme për dialog me shtetet fqinje, përfshirë edhe Serbinë.

Sipas Kuçit, dialogu do të sjellë paqe dhe stabilitet për rajonin dhe për popujt e të dyja vendeve.

Deklarata e Kucit u dha gjatë një vizite që ai bëri në Prizren, bashkë me përfaqësuesin Special të Bashkimit Evropian, Peter Faith.

Top Channel