Prishtinë, sistemi i alarmit drejt finalizimit

13/09/2010 10:30

Projekti i nisur para disa vjetësh për mbulimin e territorit të Prishtinës me sistem të alarmit tashmë është në fazën e finalizimit.

Sipas zyrtarëve, bën të ditur Telegraf, ky sistem është vendosur në shtatë pika, në pjesë të ndryshme të kryeqytetit. Sistemi pritet të shtrihet edhe në pesë pika tjera, kryesisht në periferi dhe fshatra.

Cështja e sistemit të alarmit në Prishtinë është rregulluar edhe me Statutin e Komunës.

Top Channel