Serbia, pesimiste për rezolutën në OKB

02/09/2010 21:15

Serbia duket pesimiste për rezolutën e saj për Kosovën që ka dorëzuar tashmë në Kombet e Bashkuara.

Presidenti serb Boris Tadic dhe diplomacia serbe janë vënë në punë për të gjetur një zgjidhje kompromisi.

Ndërkohë që nga ana tjetër Beogradi ka caktuar kursin e ri politik për marredhenie të mira me Perëndimin, në mënyrë që vendi të ruajë dinjitetin edhe pas rrëzimit të rezolutës.

Top Channel