Sparkes: Rezoluta e Serbisë, kthim prapa

01/09/2010 21:55

Ambasadori britanik në Prishtinë, Andy Sparkes ka deklaruar se rezoluta e Serbisë përbën kthim prapa dhe tenton të mbajë hapur një cështje të mbyllur.

“Kosova është shtet i pavarur dhe sovran dhe ka një integritet territorial të pacënueshëm”, ka pohuar diplomati britanik.

Deklaratën e tij, përfaqësuesi i Londrës zyrtare e bëri pas një takimi me ministrin e Jashtëm kosovar, Skënder Hyseni.

Top Channel