Drashkovic: Serbia të anëtarësohet në NATO

29/06/2010 11:25

Politikani i njohur serb Vuk Drashkovic ka deklaruar se integrimi në strukturat euro-atlantike është alternativa më e mirë për Serbinë.

Sipas tij, alternativat e tjera do ta conin Serbinë mbrapa dhe kombin e saj drejt një vdekjeje të qetë.

“Nëse dëshirojmë që humbjet t’i paraqesim si fitore, atëherë cfarë na detyron miti për Kosovën? Unë mendoj se Serbia nuk duhet të humbë sërish, por të orientohet sa më parë drejt integrimit euro-atlantik”, ka pohuar Drashkovic.

Top Channel