Prizren, takime të presidentëve pjesëmarrës në samit

26/06/2010 12:10

Në Prevallë të Prizrenit po zhvillohet samiti i liderëve rajonalë. Pas mbërritjes së presidentëve të Maqedonisë dhe Malit të Zi, këtë mëngjes me homologët e tij u bashkua dhe presidenti i Shqipërisë Bamir Topi. 

Sot gjatë ditës, presidentët e katër vendeve të rajonit, Filip Vujanovic, president i Malit të Zi, Bamir Topi, president i Republikës së Shqipërisë, Gjorgi Ivanov, president i Maqedonisë dhe organizatori i Samitit, presidenti Sejdiu mbajnë takime të veçanta bilaterale, ndërkaq pas drekës ata do të kenë takimin e përbashkët. Në mbyllje të takimit të përbashkët, presidentët në një konferencë të përbashkët për media do t’u drejtohen përfaqësuesve gazetarëve.

Top Channel